لوله آهنی گوشت دار
لوله یک استوانه تو خالی است که برای جا به جا کردن موادی که می تواند سیال باشد، مورد استفاده قرار می گیرد. لوله ها از نظر تولید به سه دسته لوله بدون درز، لوله درز دار و لوله گوشت دار تقسیم می شوند. به لوله های فلزی که از ضخامت بالایی برخوردارند، لوله های گوشت دار می گویند. این لوله ها توسط قطر بیرونی و ضخامت شناسایی می شوند. عمده مصارف این لوله ها در صنعت می باشد. لوله های گوشت دار در صنایع مختلف تاسیساتی، پالایشگاهی، انتقال نفت، گاز و مواد مهندسی مورد استفاده قرار می گیرد.
خصوصیات فلزات - لوله | |
قطر لوله | 51 میلیمتر |
آلیاژ | ST37 |
ضخامت | 3.2 میلیمتر |